Природна подршка Срби Трумп током посете Јое Биден!

Serbians for Donald Trump
Serbians for Donald Trump
Недавно смо почели други Доналд Трумп за председника ГРУПУ на Фацебоок-у и видели смо захтеве од стотине људи у источној европских земаља, захтева да се придружи ове групе. У почетку, било нам је да су тролови, јер њихова мишљења нисам бројала онако како се односе на председничким изборима у 2016. У почетку, нисмо били за што им је омогућило да одради групе, али то само променило. Истоцни Европљани Доналда Трампа као средство да ослободи свет глобалистима и подржавају га у крдима! Заборави ста је на биралишта рекао о Хилларy у водство, те анкете су лажи и потпуно искривљени! Доналд Ј. Трумп је вољен од свих слободољубиви људи на свету, и они не смета да нам то говори! Хилари и глобалистима чеш добити на председава отрежњење икада мислио да је нико није могуће!

Објављен на Ауг 18, 2016 године од стране Билл и даље
И даље је извештај #1126 – Про Трумп демонстранти поздрави Јое Биден у Србији
Добро јутро, и даље јавља на инвазију – из 1999.
Јое Биден је слетео у Србији у уторак да се извиним за америчку НАТО бомбардовања било 1990.
Бајден је рекао у уторак на конференцији за новинаре са премијером Александар Вучић из Београда.
“Ја сам поносан да Сједињене Државе и Србија почела ново поглавље у нашу везу, уземљене на дељеној идеје међусобног поштовања.”

Бајден је имао само осудио Трумп у говору дан раније, га зову, “опасан”.

Бајден је наишла на великом броју људи од српских националистичких демонстранти су носили мајице Трумп и појање, Доналд Трумп, Доналд Трумп, док су ходали улицама Београда.

Они је ступао на председничкој палати, али у миру заустављени од стране полиције. Тамо , Војислав Шешељ, вођа про-националистичке, анти-глобалист Српска радикална странка је објаснио зашто Срби воле Доналд Трумп:

“Трумп је алтернатива да глобализација. Он ће уништити стари центрима власти у Сједињеним Државама. Он је искрен, он је частан, он доноси мир да људски род и даје понос у Америку.”
Доналд Трумп је био један од неколико најзначајнијих личности јавности који је, 1999 године у емисији Ларрy Кинг, су се противили за бомбардовање Србије Цхристиан то дозвољено надиру Албанце да их поразе у њихов грађански рат.
Према Војислав Шешељ:
“Смо се окупили данас да протестују, јер се у криминалне и најокрутнији Јосепх Биден је још једном, са својим присуством, упрљао света Српска земља.”
“Дошли смо овамо, брацо и сестре, да кажем [Бајден] без обзира на то колико је лидере који владају Србија у овом тренутку пузати пред њим, да Србија није га волим, да је Србија га мрзи, да Србија налази Јое Биден одвратно.”
“Али је време за Америку да обришете тамна сенка из његове историје. Дољло је време за ових бандита да оде на политичкој сцени.
Америка сада има наду и будуцност. Америка има Доналд Трумп.”
Неких коментара под условом занимљиво историјски контекст:
“У другом светском рату су Срби помогао да се сакрије и спаси 500 покварени ваздухопловаца. Да не ваља не сјећамо историје. “Хвала вам Срби.”
«Да коегзистира са овим људима је немогуће без издаје своју културу. Наравно они подржавају Трумп преко тог поквареног бранилац.”
“Ови Срба висцераллy запамтите ХиллБилларy је бомбашки напад од Кристијан Срби марта 24, 1999 – тхе источне православне цркве Ускрс!”
“То је био криминал. “Сети се бомбардовање у возу.”
Током проклетог рата, обе стране су били криви одвратна ратних злочина једни против других, али ова битка се вратио у своје корене у 2 светског рата.
“Цхристиан Сербианс запамти запада на страни исламске хорде које су нацисти имали инсталиран у њиховој земљи, која се бори да бисте уклонили.”
“Покварени бранилац”? Она је много виље него само брани Муслиманима у тој регији. Албански Муслимани имају по њиховим новим улицама Цлинтонс – за освајање тог рата за њих – када Клинтонове администрације нападали Србе (и обрисао Југославију са мапе). На Цлинтонс су међународне ратне злочинце!”
И коначно, сетимо се прави разлог за бомбардовање Србије.
“Па , требали су сметња од Монике, а Србија је била тамо.”
То је за Цлинтонс. Ћртвоваже бројне људске животе за најмањи политичка предност код куће. Ови људи ће ући у историју сродно Нерон – борити док је Рим горео.
И даље се јављам из Wасхингтона. добар дан.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: